Parohia greco-catolică Arad-Centru
Site-ul parohiei greco-catolice Arad-Centru

PASTORAŢIA LAICILOR

noiembrie 28th, 2007 by Editor www.gcatolicarad.cnet.ro

În prezent în parohia “Naşterea Sfintei Fecioare Maria” – Arad-Centru se află trei grupuri parohiale constituite: ASTRU, AGRU şi Reuniunea Mariană.

A S T R U

Începând cu toamna anului 2005 s-a constituit grupul de tineri al parohiei greco-catolice Arad-Centru la Biserica “Naşterea Sfintei Fecioare Maria” sub îndrumarea Pr. Coriolan Ciprian Mureşan, Vicarul Judecătoresc al Eparhiei de Lugoj.

La început grupul de tineri cuprindea în principal ministranţii de la biserică, dar în decurs de câteva luni s-au adăugat şi alţi tineri care frecventează biserica.

Anul 2006 – anul deschiderii ASTRU-lui Eparhial către grupurile parohiale, a adus dorinţa grupului parohial de tineret al parohiei, de a adera la identitatea ASTRU. Aşadar există la ora actuală o filială ASTRU la nivel parohial.

Tinerii greco-catolici arădeni speră ca prezenţa lor în comunitatea parohială să dea un suflu nou şi să atragă şi alţi tineri noi către Dumnezeu.

GRUPUL PAROHIAL DE TINERET LA INTC ŞUMULEU-CIUC 2006
- vezi galeria foto -

 

Pentru mai multe detalii în ceea ce priveşte pastoraţia tineretului pe cuprinsul Eparhiei de Lugoj vă invităm să vizitaţi site-ul de tineret al Eparhiei de Lugoj:

www.tgcl.cnet.ro

A G R U

Preşedinte: Prof. Oana Ciobâncan

Reuniunea Mariană